Маркетинг на съдържанието

База знание

Маркетинг на съдържание, тоест стратегия, която се състои в привличане на клиенти чрез публикуване на полезно и много атрактивно съдържание чиято цел е да събуди интерес както на общата, така и на специфичната група получатели. Този метод на маркетинг се основава на едностранно рекламно послание, насочено към изграждане на стабилни и дългосрочни взаимоотношения, като включва както хора, които популяризират съдържанието, така и техните получатели.

Най-популярните форми на маркетинг на съдържание включват:

  • ръководства
  • спонсорирани статии
  • е-книги
  • експертни статии
  • видео
  • уебсеминари
  • инфоргафики

Задачата на маркетинга на съдържание, освен популяризиране на марки, е създаване на основа за изграждане на видимост в Google което "промотира" доброто съдържание. Освен това публикуването и популяризирането на популярни и висококачествени съдържателни каузи които потребителите естествено свързват доброто съдържание, което директно подобрява позицията на сайта в търсачката.

Блога на маркетинг на съдържанието е създаден от редакторите на WhitePress и хората, които си сътрудничат с нас . Той включва нашите лични мисли по темата за маркетинга на съдържанието.

Блогът е създаден за популяризиране идеята за маркетинг на съдържание и споделяме знанията си с нашите читатели. Искаме да ви покажем много аспекти, с които популярният маркетинг на съдържание е свързан.

В нашите публикации се опитваме да повдигнем много теми, пряко и косвено свързани с маркетинга на съдържанието, показвайки колко обширна е тази тема. Надяваме се да ви предоставим много ценни знания , които можете да използвате на практика.

Съветваме ви да четете нататък!

Маркетинг на съдържанието
Безплатни инструменти за създаване на инфографика

Един от най-лесните начини за получаване на връзка е създаването на ангажиращо съдържание - нещо, което потребителите с удоволствие споделят с другите. Въпреки че това звучи като повторение на онова, което най-големият експерт по SEO - Мат Кътс - казва отново и отново: „Създайте качествено съдържание“, това в общи линии е вярно. Инфографика, за която говорим, се превърна в много популярно решение за SEO и маркетинг на съдържание.

Започнете да изкарвате пари днес.
Запишете се безплатно