Електронният PR е връзки с обществеността в Интернет. И именно Интернет промени най-много работата на PR специалистите. Сега всеки може да бъде подател на информация и мнения: както уважавано списание, така и участник в социална платформа. Не можете да подценявате никакви мнения - дори и тези, написани в частен блог. Ролята на PR агенциите и PR отделите е да създават послание от компанията, нейното разпространение и популяризиране, но и да отговарят на възникващите мнения.

Интернет дава възможност и на други технологии и скорост на предаване на информация. Прессъобщенията и експертното съдържание могат да бъдат достъпни за всеки в рамките на няколко минути след тяхното разработване. PR специалистите могат да използват много инструменти, които улесняват контакта с журналистите, улесняват разпространението на съдържание и увеличават обхвата им.

Ще публикуваме текстовете на много автори в нашия раздел - определено ще се опитаме да ги направим полезни и интересни!

Съветваме ви да четете нататък!

ПР
WhitePress се присъединява към RTB House! Мислим и действаме глобално

RTB House, компания за иновации на MarTech, придобива 100% от акциите на WhitePress, водеща платформа за маркетинг на съдържание, която вече се радва на голяма популярност на вътрешния пазар. Този ход ще ускори и без това амбициозните чуждестранни планове за разширяване на WhitePress, тъй като RTB House поставя своя опит и подкрепа зад платформата.

8 типа видеа, които можете да използвате във Вашата кампания за маркетинг чрез съдържание

Видеоклиповете са може би най-популярната форма на съдържание в интернет. Качването на клип в YouTube не е задължително да е маркетингова кампания. За да създадете успешна реклама в тази област трябва да знаете какви типове видео имате на Ваше разположение. По този начин можете да проектирате последователна и ефективна видео кампания за Вашата фирма.

10 съвета за ефективно сътрудничество с блогъри

Дълго време блогосферата беше отбягвана и пренебрегвана от много компании. Маркетинговите отдели се страхуваха да работят с инфлуенсъри, непредсказуеми автори, които трудно могат да бъдат проследени. Въпреки това, блогърите работиха усилено, за да спечелят доверие и доказаха, че съдържанието, което създават, може да се конкурира с традиционните медии. Те станаха професионални бизнес партньори и важен елемент от всяка маркетингова кампания. Но за да сте сигурни, че сътрудничеството върви добре и за двете страни, трябва да запомните няколко неща.

Човек към човек - нова ера в маркетинга?

Това може да е краят на скучните кампании, при които липсва човешки глас. Най-новите прогнози показват един преобладаващ мотив - най-близкото бъдеще ще принадлежи на маркетинговата комуникация с човек като главно лице. Забравете за B2B и B2C - започнете да работите на пазара на човека към човека.

10 причини да създадете блог за компанията ви

Блог за компанията е една много популярна форма на инбаунд маркетинг. Той позволява на нови маркетинг решения да бъдат използвани и е много по-добра идея от банери, платени публикации или CPC кампании. Този вид маркетинг е чудесен начин да се популяризират вашите продукти и услуги. Ако имате предприятие или някакво начинание, трябва да направите блог за него. Тук ще видите 10 причини защо да го направите!

5 примера за ефективна местна маркетингова кампания

Бумът на интернет маркетинга все още присъства в рекламния бизнес. Многобройни предприемачи трябваше да се запознаят с новия начин на популяризиране и да го разберат. Страницата във Facebook, AdWords, банерните реклами, SEO или рекламата са някои от примерите за нов маркетинг. Това от своя страна доведе до огромно количество реклама в интернет - бяхме погребани в огромни дисплеи, изскачащи прозорци, които предизвикаха дразненето на потребителите да достигне критична точка.

Връзки с обществеността - безопасно и ефективно SEO

Могат ли да се използват връзките с обществеността за поддръжка на SEO? Как да осъществим такива дейности, за да получим връзки за вашия уебсайт? Полезен ли е електронният PR за всяка компания? Каква си цените на услугите на PR агенциите и необходимо ли е да се използват? По-долу ще намерите отговори на всички тези въпроси.

Започнете да изкарвате пари днес.
Запишете се безплатно